Pooltak i box

Pooltak i box

En storsäljare i Sverige sedan starten 2006. När vi lanserade vårt pooltak 2006 var det startskottet för trenden att skydda sin pool med ett pooltak. Sedan vi introducerade vårt pooltak är det många som följt i vårt spår.

Om du är ute efter en välbeprövad (och trygg) lösning ska du välja någon av våra modeller inom pooltak.

Pooltak för det svenska klimatet

I vårt sortiment hittar du tak till din pool som är utvecklade för det svenska klimatet och våra unika väderförhållanden. Då vi endast erbjuder lösningar som håller oavsett väder så säljer vi exempelvis inte extra platta pooltak då dessa inte är optimala under vintern (speciellt inte vintrar med mycket snö). Då våra pooltak är byggda för att tåla väderförhållandena även under vintern fungera de också som vintertäckning och du slipper investera i separata vinterplåtar.

Robusta och säkra pooltak

Hos oss kan du välja att få ett pooltak i akrylplast eller i klarglas. Väljer du klarglas får du en säker lösning då vi använder oss av okrossbar polykarbonat i våra klarglastak istället för det billigare alternativet akryl. Med klarglas i polykarbonat får du en både säker och snygg lösning. Våra pooltak i klarglas har dubbelt UV-skydd vilket gör att du inte får en gulaktig yta efter några år som annars är vanligt när man använder sig av enkelsidigt UV-skydd. Ett pooltak är även en viktig säkerhetsfråga. Med ett tak över poolen skyddar du barn och husdjur från att oavsiktligt trilla ner i poolen.

Fördelar med ett pooltak

Med ett skjutbart pooltak håller du din pool ren, undviker onödigt underhåll samt förlänger badsäsongen. Du slipper hålla på att rensa poolen från löv och andra material som annars hamnar där under sommaren. Du sänker även uppvärmningskostnaderna då taket isolerar och håller kvar vattentemperaturen i poolen på ett effektivt sätt.

Se vårt utbud av pooltak nedan eller kontakta oss redan idag för att diskutera vilken lösning som passar bäst för just din pool.

Visar 1–12 av 105 resultat