BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  KATALOG  KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

köpa pool i Stockholm

Ska ni köpa pool i Stockholm, kom in till vår butik vid kungens kurva så hjälper våra experter er. 

Pool

Poolteam är det enda företag i Sverige som har tillverkning av pool och pooltak på så sätt kan vi se till att kunden får rätt hjälp. Våra thermoplast (pp) pooler håller för vädret i Stockholm och kan inte få osmos / böldpest som andra typ av pooler kan få, därför lämnar vi livstids garanti mot osmos på poolen!

Till Stockholm kan vi även erbjuda glasfiberpooler från Leisurepools och Nautilus som är exklusiva glasfiberpooltillverkare. Modellerna finns i flertalet storlekar, allt från de mindre 2×5 till 4x10m pooler. Materialet är Vinylester som används som vattenbarriär till båtar, därmed får inte poolen osmos. Poolteam erbjuder snabba leveranser till kunden som vill bygga pool i Stockholm!

Pooltak

Poolteams pooltak som tillverkas i Malmö är Sveriges enda fabrik för teleskopiskt skjutbara pooltak. Detta gör att vi har noggranna kvalitétskontroller och pooltaket är anpassad till Skandinaviska väderförhållanden. Profilerna är extra kraftiga för att klara snömängden i Sverige och finns som kanalplast eller som klarglas.

Spabad

Spabaden som säljs i Stockholmsbutiken är från Holländska Passion Spas och erbjuder över 25 modeller allt från de enklare spabaden till mest avancerade swimspa som dessutom har inbyggd rodd och fitnessanordning inbyggda. Spabaden håller hög kvalité och självklart kommer ett tjockt thermolock på 12 cm som dessutom tål att gå på till varje spabad!

Välkommen till Poolteams poolbutik i Stockholm!

Poolteam