BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  KATALOG  KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö
Hanscraft

HANSCRAFT har mer än 15 års praktisk erfarenhet av import, återförsäljning och underhåll av premium-spabad.Tack vare denna erfarenhet designar vi spabad som är bekväma, ergonomiska och samtidigt bra för hälsan, extremt slitstarka och felfria.

En spaupplevelse för alla

Vi anser att avkoppling är en viktig del för en hälsosam och balanserad livsstil. Våra spabad passar alla kategorier såsom barnfamiljer och aktiva idrottare, mm.

Designad för kropp och själ

Martin Prochazka, MSc., Fysioterapeut av ledande tjeckiska idrottsmän har varit med och designad våra spabads sittplatser för bästa massage

Design värd att visa

Din själ kommer att vara lika glad som din kropp. Moderna former och tilltalande kabinett av våra spabad, designade av Ondrej Kamenicky,
M.Arch.

Mindful av hälsa och natur

Vi håller alltid miljön i åtanke när vi väljer material av högsta kvalitet som är ofarligt för både hälsa och miljö. Utöver det återvinns 97% av allt resterande material och återanvänder det i tillverkningsprocessen.

Liga i värdlsklass

Vi uppmärksammar de minsta detaljerna. Tack vare vårt förstklassiga material och specialtillverkning kan vi garantera en lång hållbarhet i alla våra spabad. Varje produkt genomgår en strikt testning i verkliga miljöer som hjälper oss att eliminera 99% av eventuella fel.

Tillverkas efter beställning

Alla våra spabad tillverkas efter beställning enligt era önskemål.

celtic-spa-design-category

CELTIC Spas

Få reda på mer
professional-design-category

Professional

Få reda på mer

Eget utespa/utomhusspa hemma

Att kunna ta ett behagligt och avslappnande dopp mitt i vintern i ett eget utespa är en dröm för många. Våra utomhusspa håller hög kvalitet och ger dig tillgång till en skön och avkopplande stund när du helst önskar. Ta en titt på utbudet och se vad som skulle passa just dig och din tomt bäst. Unna dig och din familj vardagslyx med ett utespa.

Spabad / bubbelpool inomhus

Vi har ett antal modeller för Dig som vill ha spabadet inomhus. Man kan säga att ett spabad är som en avancerad bubbelpool som med hjälp av vatten masserar kroppen och hjälper dig att slappna av och vila trötta muskler. Du kan välja ett bad som passar ytan du har i huset eller lägenheten, från praktiska mindre bad som ger dig utmärkt massage på liten yta, till avancerade bad för 6+ personer.

Vad skall jag tänka på vid valet av spabad eller utespa?

Spabad är en form av avancerat bubbelbad eller bubbelpool. Som sådant är de utrustade med massagemunstycken som använder vattenstrålar och rätt temperatur för en behaglig effekt på kroppen. Det betyder att de väger en del och dessutom behöver ström.

När du planerar var du vill ha ett utomhusspa bör du tänka på att det gör dig bäst så nära huset som möjligt, självklar med utsikt i åtanke. En plats nära huset gör det mycket lättare att använda badet under vintern. Tänk på att du behöver en rak och plan yta som klarar av spabadets tyngd sam tillgång till elektricitet för att driva ett utespa. Om det är ett utomhusspa är det bäst om ytan är väl isolerad mot marken.

Att äga ett spabad innebär att det behöver skötas. Framförallt behöver det desinficeras, som du enklast gör med klorrengöring efter varje bad. Klor till våra spabad hittar du i vår webbutik. Du behöver också rengöra filtret med jämna mellanrum samt byta vatten några gånger om året.