BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Spabad och utespa

Värm upp kroppen och låt den återhämta sig. Koppla av med ett varmt och skönt dopp i ditt eget spabad när du får tillfälle eller starta dagen med ett härligt massagebad. Poolteam har samlat ett brett urval av härliga spabad anpassade för såväl vinter- som sommarbruk. Välj mellan prisvärda lösningar i vårt sortiment eller besök oss i Malmö för en närmare titt. Våra spabad håller högsta kvalité och finns i flera storlekar som kan installeras både inomhus och utomhus. Kontakta Poolteam i Malmö för att diskutera vilken lösning som passar dig!

Nu kommer världens största tillverkare Hotspring Spabad till Skåne! Poolteam har numera ensamrätt i Skåne att erbjuda Hotspring spabads kompletta sortiment av kvalitétsspabad. Butiken i Svågertorp utrustas för tillfället med 8st nya spabad allt ifrån Highlife, LimeLight till Hotspot serien.

Över en miljon sålda spabad i världen kan inte ha fel! Kvalité och bekymmerfri spabadsägande kännertecknar Hotspring spabad. Alla Hotspring spabad och komponenter till dessa tillverkas i USA samt Mexiko i Hotsprings egen fabrik för noggranna kontroller.

Även styrboxen till spabaden är Hotsprings egen utveckling för att säkerställa att den håller hög kvalité.

Hotspring har fyra serie av spabad:

Hightlife NXT – Högsta serie med lyx designad av BMW
Highlife – Högsta serie där lyx återspeglas i design
Limelite – En ny mitt-serie för befolkningen som eftersträvar kvalité
Hot Spot – En ekonomisk Hotspring serie

Hotspring har tre serie av spabad & utespa:

Highlife

Highlife Collection Spa erbjuder det allra bästa inom effektivitet och energibesparande design – det är därför vi kallar dessa modeller Super Energy Efficient. Detta är bara ett av de sätt som ett Highlife Collection spa levererar det bästa värdet med tiden.

Highlife Collection-modellerna har kompletta Energy Smart®-system. Varje aspekt av spaet har optimerats för att skapa värme effektivitet och maximera värmeförhållandet.

Limelight

Limelight Collection spa är utformade för att kännas så bra som de ser ut. De bekväma stolarna har kraftfulla strålar som masserar från axlarna till tårna och ger riktade hjälpmedel för att hjälpa dig att känna ditt bästa.

Limelight Collection spa har en mängd olika strålar som sträcker sig från riktade precisionsstrålar till XL-kombinationsstrålar som lugnar större muskler.

Hotspot

Hot Spot spa har innovativ FiberCor®-isolering, som fyller helt upp skåpet för att ge 4 gånger tätare isolering än standard ½ lb. skum.
Hot Spot spa erbjuder även följande Energy Smart®-funktioner:
– Skräddarsydda spa-skydd ger en tät försegling för att låsa in värmen
– Deras No-Fault® värmare som maximerar värmeöverföringen och omfattas av en ovillkorlig 2 års garanti
– SmartJet®-systemet låter dig rikta endast ström till de jetgrupper du vill använda
– Dimmerstyrda LED-lampor som använder mindre energi

Eget utespa/utomhusspa hemma

Att kunna ta ett behagligt och avslappnande dopp mitt i vintern i ett eget utespa är en dröm för många. Våra utomhusspa håller hög kvalitet och ger dig tillgång till en skön och avkopplande stund när du helst önskar. Ta en titt på utbudet och se vad som skulle passa just dig och din tomt bäst. Unna dig och din familj vardagslyx med ett utespa. Vi har två varumärken gällande spabad: Hotspring inom Skåne, samt Premiumspas utanför Skåne.

Spabad / bubbelpool inomhus

Vi har ett antal modeller för Dig som vill ha spabadet inomhus. Man kan säga att ett spabad är som en avancerad bubbelpool som med hjälp av vatten masserar kroppen och hjälper dig att slappna av och vila trötta muskler. Du kan välja ett bad som passar ytan du har i huset eller lägenheten, från praktiska mindre bad som ger dig utmärkt massage på liten yta, till avancerade bad för 6+ personer.

Vad skall jag tänka på vid valet av spabad eller utespa?

Spabad är en form av avancerat bubbelbad eller bubbelpool. Som sådant är de utrustade med massagemunstycken som använder vattenstrålar och rätt temperatur för en behaglig effekt på kroppen. Det betyder att de väger en del och dessutom behöver ström.

När du planerar var du vill ha ett utomhusspa bör du tänka på att det gör dig bäst så nära huset som möjligt, självklar med utsikt i åtanke. En plats nära huset gör det mycket lättare att använda badet under vintern. Tänk på att du behöver en rak och plan yta som klarar av spabadets tyngd sam tillgång till elektricitet för att driva ett utespa. Om det är ett utomhusspa är det bäst om ytan är väl isolerad mot marken.

Att äga ett spabad innebär att det behöver skötas. Framförallt behöver det desinficeras, som du enklast gör med klorrengöring efter varje bad. Klor till spa hittar du i vår webbutik. Du behöver också rengöra filtret med jämna mellanrum samt byta vatten några gånger om året.