BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  KATALOG  KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Nordens mest sålda pooltak

Håll poolen ren, undvik onödigt underhåll och förläng badsäsongen. Investera i ett hållbart pooltak som du enkelt för över din pool då den inte används. Detta möjliggör även användning av poolen oavsett väder, kryp in under taket för att bada när väderleken blir sämre. Poolteam i Malmö hjälper dig att välja ut och anpassa dina pooltillbehör så de gör absolut störst nytta! Ett pooltak skyddar din pool från t.ex. skräp, insekter och pollen samtidigt som du sparar på energin. Med hjälp av ett pooltak förlänger du din badsäsong. Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som passar tillsammans med din pool!

Vintertackning-category

Vintertäckning

Få reda på mer
Pooltackning-category

Pooltäckning

Få reda på mer
Lamelltackning-category

Lamelltäckning

Få reda på mer

Pooltak

Teleskopiskt skjutbara pooltak är ett måste till din pool! Pooltaket räknas som en säkerhetstäckning för pool samtidigt som den skyddar era barn och husdjur. Pooltaket isolerar pooltemperaturen, förlänger säsongen och eftersom regnvatten och löv inte kan falla i poolvattnet blir pooltäckningen ett ekonomiskt alternativ. 90% av alla pooler som säljs i Sverige levereras med ett pooltak. Poolteam erbjuder er ett par olika val utav pooltak som passar er och eran trädgård perfekt! Våra pooltak fungerar även som vintertäckning och därmed behöver man inte ha separat vinterplåtar under vintern. Barn älskar att bada i poolen under ett pooltak! Kontakta vår säljare för er offert eller se våra pooltak här.

Pooltäckning eller lamelltäckning

Både pooltäckning och lamelltäckning är ett bra alternativ till de som vill ha skydd för sina simbassänger men vill inte att utsikten mot trädgården ska störas. Pooltäckning består av en poolduk som rullas ihop med hjälp av aluminiumstång, men det finns även automatiska modeller som rullas ihop genom en knapptryckning. Lamelltäckning placeras antingen som ovanmarksinbyggnad eller som nedsänkt lamelltäckning i poolen.

Vintertäckning / Vinterplåtar

Eftersom varken pooltäckning eller lamelltäckning tål att vara i vattnet över vintern är vinterplåtar ett måste för att skydda poolen och omgivningen. Våra vintertäckning är kraftiga plåtar som tål utetemperaturen.

Har du inte bestämt dig vilken täckning du vill ha till din bassäng? Kontakta våra säljare för er offert!