BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG / PRISLISTA KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Skaffa egen pool hemma!

Har du någon gång drömt om en egen pool som är anpassad efter just din trädgård? Ta fram ditt eget poolpaket och skräddarsy din pool på det sätt du vill ha den. Poolteam i Malmö hjälper dig genom hela processen. Våra kompetenta medarbetare omvandlar dina önskemål till en färdig Thermoplast-pool, installerad och kvalitetskontrollerad.

Thermoplast-Pool är senaste teknologin inom poolbranschen. Poolen tillverkas av termoplasten Polypropylen (PP). Förutom att poolen är tillverkad av i ett material som isolerar utmärkt har den dessutom egenskaper som linerpooler eller glasfiberpooler saknar. Vill du veta mer om skillnaden mellan Thermoplast-Pooler och Glasfiberpooler? Kontakta oss idag för att få din personliga poolpaket!

Glasfiberpool

Pool som levereras som en “hel balja” har efterfrågats på poolmarknaden senaste tiden. En av alternativen är glasfiberpool. Vi på Poolteam väljer alltid noggrant leverantörer då just glasfiberpooler är känsliga material för att livslängden kan bli så långt som möjligt. Billiga glasfiberpooler som innehåller polyester kan få så kallad böldpest eller osmos eftersom polyestern sakta släpper genom vatten som antingen börjar frysa på vintern och spricka eller möglar på sommaren och bubbla upp. Vår leverantör erbjuder världens mest unika pooler från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler. Kompositpooler innehåller ett när av kevlar och kolfiber därmed blir pool väggen flexibel samtidigt väldigt stryktåligt. Kompositpool innehåller endast vinylester och ingen polyester, därmed lämnar man livstids garanti.

Thermoplast Pool

Thermoplast Pool eller polypropylen pool är det senaste teknologin inom pooler. Poolens material består av det miljövänliga materialet PP som dessutom tillhör termoplast gruppen för dess galanta isoleringsförmåga. Thermoplast Pool tillverkas i Malmö i vår egen fabrik därmed erbjuder vi även måttbeställda pooler. Thermoplast Pool levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom materialet är ett homogent material kan det inte bildas osmos / böldpest som billiga glasfiberpooler innehållande polyester kan få. Materialet är stryktåligt och även hundar kan bada i poolen!

Thermopool eller isopool

Att isolera pool väggen är viktig. Thermopool består av polystyren-block som sedan fylls med betong som blir poolens stomme. Pool väggen bekläs därefter med liner av olika färger. Isopool är alternativet till dem som har svårt att få en färdig pool (som glasfiberpool eller Thermoplast Pool) på plats eller till de som tycker att det är roligt att bygga pool.

Oavsett vilken pool modell man har bestämt sig för, så skadar det inte att rådfråga våra säljare inför pool köpet. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool till er trädgård!