BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Ska ni bygga pool hemma

Har du någon gång drömt om en egen pool som är anpassad efter just dina behov och din trädgård? Ta fram din ide och skräddarsy ditt poolpaket  pool på det sätt du vill ha den. Vi på Poolteam i Malmö kan hjälper dig genom hela processen. Våra kompetenta medarbetare omvandlar din dröm till en färdig Thermoplast-pool.

Thermoplast-Pool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolen tillverkas av termoplasten Polypropylen (PP). Förutom att poolen är tillverkad av i ett material som isolerar utmärkt har den dessutom egenskaper som linerpooler eller glasfiberpooler saknar.

Har du någon gång drömt om en egen utomhuspool som är anpassad efter just dina behov och din trädgård? Du kan ta fram ditt eget poolpaket och skräddarsy din utomshuspool på det sätt du vill ha den.

Thermopoolen byggs på gjuten bottenplatta där man sätter ihop blocken som pusselbitar. Man armerar därefter mellan blocken och fyller med flytande betong för att sedan montera detaljerna och linern.

Leisure Pools är världsledande inom tillverkning av sammansatta glasfiberpooler med tillverkning i Australien samt USA. De är kända för sin moderna design, raka linjer, smarta lösningar samt unika konstruktion.

Poolteams senaste innovativa och exklusiva pooler har överlägsen styrka och hållbarhet. Bygg enkla pooler som är robusta och dessutom snabba att installera! Poolkonstruktionen tar inte mer än 3 dagar att installera oavsett vilken poolmodell kunden väljer.

AZURO:s linerpooler av stål är uppdelade i två serier, AZURO De Luxe och AZURO Basic. Tack vare sin speciella konstruktion samt höga kvalitet på de material som används är det fullt möjligt att installera denna linerpool både över och under mark.

Det finns många pooltyper på marknaden och dessa kan indelas i två kategorier. Pooler som levereras i delar och som en hel balja. Med pool som levereras i helhet som “hel balja” blir installationen mycket snabbare och man undviker även PVC linerduk i sin pool.

Glasfiberpool

Detta är en pool som levereras som en “hel balja” och har efterfrågats på poolmarknaden senaste tiden. Vi på Poolteam väljer alltid noggrant leverantörer då just glasfiberpooler är av känsligt material för att livslängden ska bli så lång som möjligt. Billiga glasfiberpooler som innehåller polyester kan få så kallad böldpest eller osmos eftersom polyestern sakta släpper genom vatten som antingen börjar frysa på vintern och då gör så att poolen spricker eller möglar på sommaren och då bildas det bubblor i ytskiktet. Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler. Kompositpoolen innehåller ett nät av kevlar och kolfiber därmed blir pool väggarna flexibla men samtidigt väldigt stryktåligt. Kompositpoolen innehåller endast vinylester och ingen polyester, därmed lämnar man livstids garanti på dessa.

Thermoplast Pool

Thermoplast Poolen eller polypropylen poolen är det senaste teknologin inom pool branschen. Poolens material består av det miljövänliga materialet Polypropylen som tillhör termoplast gruppen för dess enorma isoleringsförmåga. Thermoplast poolen tillverkas i Malmö i vår egen fabrik därför kan vi erbjuda måttbeställda pooler. Thermoplast Poolen levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpoolen. Eftersom polypropylen materialet är ett homogent material kan det INTE bildas osmos / böldpest som i de billiga glasfiberpooler innehållande polyester. Materialet är stryktåligt och därför kan även hundar kan bada i poolen!

Thermopool eller isopool

Thermopoolen består av polystyren-block som sedan fylls med betong och detta blir poolens stomme. Pool väggen bekläs därefter med liner av olika färger. Isopool är alternativet till dem som har svårt att få en färdig pool i marken.

Oavsett vilken poolmodell man har bestämt sig för, så rådfråga gärna våra säljare inför pool köpet. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool!