BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG / PRISLISTA KONTAKTA OSS

Skaffa egen pool hemma!

Har du någon gång drömt om en egen pool som är anpassad efter just din trädgård? Ta fram ditt eget poolpaket och skräddarsy din pool på det sätt du vill ha den. Poolteam i Malmö hjälper dig genom hela processen. Våra kompetenta medarbetare omvandlar dina önskemål till en färdig PP-pool, installerad och kvalitetskontrollerad.

PP-Pool är senaste teknologin inom poolbranschen. Poolen tillverkas av termoplasten Polypropylen (PP). Förutom att poolen är tillverkad av i ett material som isolerar utmärkt har den dessutom egenskaper som linerpooler eller glasfiberpooler saknar. Vill du veta mer om skillnaden mellan PP-Pooler och Glasfiberpooler? Kontakta oss idag för att få din personliga poolpaket!

Glasfiberpool

Pool som levereras som en “hel balja” har efterfrågats på poolmarknaden senaste tiden. En av alternativen är glasfiberpool. Vi på Poolteam väljer alltid noggrant leverantörer då just glasfiberpooler är känsliga material för att livslängden kan bli så långt som möjligt. Billiga glasfiberpooler som innehåller polyester kan få så kallad böldpest eller osmos eftersom polyestern släpper sakna genom vatten som börjar antingen frysa på vintern och spricka eller möglar på sommaren och bubbla upp. Vår leverantör erbjuder världens mest unika pooler från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler. Kompositpooler innehåller ett när av kevlar och kolfiber därmed blir poolväggen flexibel samtidigt väldigt stryktåligt. Kompositpool innehåller endast vinylester och ingen polyester, därmed lämnar man livstids garanti. 

PP Pool

PP Pool eller polypropylen pool är det senaste teknologin inom pooler. Poolens material består av det miljövänliga materialet PP som dessutom tillhör termoplast gruppen för dess galanta isoleringsförmåga. PP Pool tillverkas i Malmö i vår egen fabrik därmed erbjuder vi även måttbeställda pooler. PP Pool levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom materialet är ett homogent material kan det inte bildas osmos / böldpest som billiga glasfiberpooler innehållande polyester kan få. Materialet är stryktåligt och även hundar kan bada i poolen!

Poolteam Classic Träpool eller Linerpool

Sveriges mest köpta pooler är träpooler som bekläs med linerduk. Dessa simbassänger kallas även för linerpool. Vi kallar dessa poolmodeller för Poolteam Classic eftersom dessa pooler har mer än 50 års historia i Sverige. Poolstommen består av special impregnerat trä som även kan stå i vatten utan att ruttna, därmed är poolen även bra för områden med högt grundvatten. Linerduken finns i flera färger samt även mosaikmönster.

Thermopool eller isopool

Att isolera poolväggen är viktig. Thermopool består av polystyren-block som sedan fylls med betong som blir poolen stomme. Poolväggen bekläs därefter med liner av olika färger. Isopool är alternativet till dem som har svårt att få en färdig pool (som glasfiberpool eller PP Pool) på plats eller till de som tycker att det är roligt att bygga pool.

Oavsett vilken poolmodell man har bestämt sig för, så skadar det inte att rådfråga våra säljare inköp köp av pool. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, PP Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool till er trädgård!