BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  KATALOG  KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö
6
20190411_102255
Poolteam

TILLVERKNING, FÖRSÄLJNING OCH TOTALENTREPRENAD

Andra importerar produkter, medan vi tillverkar dessa i Sverige. Det är skillnaden mellan om du köper en pool, pooltak från oss jämfört med andra företag inom pool- och spabranschen. Vi tillverkar våra egna PP Pooler och pooltak i fabriken i Malmö, har egen säljteam som ger våra kunder support före och efter köpet, dessutom vi har vår egen installationsteam för att kunna erbjuda våra kunder totalentreprenad. Vårt team har stor erfarenhet och ger professionella råd till våra kunder för att kunden ska få den bästa lösningen när det gäller pool, pooltak eller spabad

YouTube
YouTube
YouTube

OM OSS

Poolteam

Pool och spa har länge varit lyxprodukter som få har haft möjlighet att köpa. Genom egenproduktion och volyminköp från ledande tillverkare runtom i världen ser vi till att fler kan njuta av ett härligt bad hemma och till rimliga priser. Våra leverantörer finns i länder såsom Australien, Spanien, Frankrike, Belgien, Tjeckien och USA. Dessa länder har stor erfarenhet av pooler på grund av en längre poolsäsong än vad vi har i Norden. Därmed är kvaliteten på produkterna mycket hög. För att kunna erbjuda våra kunder variation och ett brett utbud har vi flera olika pool konstruktioner i vårt sortiment, allt ifrån linerpooler, polypropylen pooler, ovanmarks linerpooler till högkvalitativa glasfiberpooler med livstidsgaranti.

I vår egen fabrik belägen i Fosie/Malmö tillverkar vi det välkända varumärket Poolteam Thermoplast Pool, som är en polypropylen pool. Materialet används i flera olika tillämpningar, allt ifrån bilindustrin till livsmedelsindustrin, detta på grund av dess formbarhet beroende på vilka tillsatsämnen som används. Våra pooler klarar kyla och frost galant, samtidigt som de innehåller tillsatsämnen för att motstå solens UV-ljus. Samtliga poolkomponenter som vi marknadsför och använder oss av har genomgått noggranna tester och kvalitetskontroller för att kunna säkerställa hög kvalitet. Poolvärmepumpar, poolpumpar, poollampor, sandfilter, jetswim och skimmer är bara en del av de produkter som finns i vårt sortiment. Vi ser till att kunden finner önskad produkt till ett konkurrenskraftigt pris.

POOLTAK

Pooltak eller klassisk pooltäckning? I Norden har vi vind, regn och kyla som gör att poolsäsongen är begränsad från juni till augusti. Pooltaket isolerar och håller värmen, samtidigt som det skyddar din pool från föroreningar såsom löv, gräs och inte minst regn som förändrar din pools pH-värde.

Med ett pooltak tillsammans med en poolvärmepump förlänger man badsäsongen med flera månader. Med ett tak och poolvärmepump finns det möjlighet att njuta av poolen från tidig vår fram till sen höst. Sedan 2014 tillverkar vi Poolteam pooltak i Malmö där kunden själv kan bestämma pooltakets storlek, form och höjd.

TJÄNSTER

Totalentreprenad eller delad entreprenad? Vårt företag erbjuder ett brett sortiment av tjänster där vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar inom poolbranschen.

Om vi ska utföra totalentreprenad eller delad entreprenad där kunden själv gör en del är upp till kunden att bestämma. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder allt inom pool- och spabranschen till konkurrenskraftiga priser. Förutom våra egna butiker i Malmö och Stockholm samarbetar vårt företag med flera företag inom Sverige, Norge, Danmark och Finland och därmed kan man hitta våra produkter hos en lokal återförsäljare.

För mer information om våra samarbetspartners nära dig, kontakta oss per telefon eller e-mail.