BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG / PRISLISTA KONTAKTA OSS

Hotspring Spabad

 

Se upp! Nu kommer världens största tillverkare Hotspring Spabad till Skåne! Poolteam har numera ensamrätt i Skåne att erbjuda Hotspring spabads kompletta sortiment av kvalitétsspabad. Butiken i Svågertorp utrustas för tillfället med 8st nya spabad allt ifrån Highlife, LimeLight till Hotspot serien. 

Läs mer i Hotspring katalogen!

Highlife

ENERGIEFFEKTIVITET
Highlife Collection Spa erbjuder det allra bästa inom effektivitet och energibesparande design – det är därför vi kallar dessa modeller Super Energy Efficient. Detta är bara ett av de sätt som ett Highlife Collection spa levererar det bästa värdet med tiden.

SPARAR DIG PENGAR
Highlife Collection-modellerna har kompletta Energy Smart®-system. Varje aspekt av spaet har optimerats för att skapa värme effektivitet och maximera värmeförhållandet. 

Limelight

Limelight Collection spa är utformade för att kännas så bra som de ser ut. De bekväma stolarna har kraftfulla strålar som masserar från axlarna till tårna och ger riktade hjälpmedel för att hjälpa dig att känna ditt bästa.

DEN PERFEKTA MASSAGEEN
Limelight Collection spa har en mängd olika strålar som sträcker sig från riktade precisionsstrålar till XL-kombinationsstrålar som lugnar större muskler.

Hotspot

LOCK-IN HEAT
Hot Spot spa har innovativ FiberCor®-isolering, som fyller helt upp skåpet för att ge 4 gånger tätare isolering än standard ½ lb. skum.
Hot Spot spa erbjuder även följande Energy Smart®-funktioner:
– Skräddarsydda spa-skydd ger en tät försegling för att låsa in värmen
– Deras No-Fault® värmare som maximerar värmeöverföringen och omfattas av en ovillkorlig 2 års garanti
– SmartJet®-systemet låter dig rikta endast ström till de jetgrupper du vill använda
– Dimmerstyrda LED-lampor som använder mindre energi