BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Varför Hotspring?

Ett spa ger en kraftfull kombination av massage och varmt vatten. Hotspring strävar efter att göra dessa saker bättre med enastående massage, innovativa vattenvårdssystem och funktioner som håller vatten varmt och driftskostnaderna låga. Se vidare på flikarna för att ta reda på varför du bör välja Hotspring!

 

Hotspring designar sina spabad för den allra bästa massageupplevelsen. Deras innovativa patenterade jets är utformade för specifika muskelgrupper och levererar kraftfulla vattenströmmar som du kan anpassa till önskat tryck. Dessutom reducerar SmartJet®-systemet energikostnaderna med bara så mycket ström som du verkligen behöver.

 

EXKLUSIVE MOTO-MASSAGE® DX
Moto-Massage® DX-jeten har revolutionerat hydroterapi. Denna unika rörliga jet ger två kraftfulla strömmar av varmt vatten som sveper upp och ner längst hela ryggen. Denna rygg-massage är endast tillgänglig från Hot Spring, och ingår i vissa modeller.

 

 

 

ROTERANDE HYDROMASSAGE JET
Dessa roterande strålar skapar en kraftfull ström av rörligt vatten, vilket ger en djup massage som avlastar spänning i riktade områden.

 

                   

                      RIKTNINGS HYDROMASSAGE JET
Anpassa din massage - dessa lugnande strålar kan justeras för att rikta en kraftfull ström av vatten precis där du behöver det.

HYDROSTREAM® JETS
För maximal dragavlastning ger HydroStream-jets lättnad med ett konstant kraftfullt vattenflöde.

 

 

ROTERANDE PRECISIONS® JETS
Utförs som en professionell massörs fingrar fokuserar den här rotationsmunstycken på känsliga områden t.ex. som dina handleder.

 

 

RIKTNINGS PRECISIONS® JETS
Lossa spänningen i fokuserade områden på ryggen och nacken genom att justera riktningsmunstyckena.

 

 

JETSTREAM® JETS
Vår mest kraftfulla jet, JetStream-jet producerar en ström av vatten som är tillräckligt stark för att ge lugnande lättnad mot värkande fötter och släppa spänningen djupt i ryggen.

 

QUARTET® JET SYSTEM
Positionerade ovanför Moto-Massage DX jet, arbetar dessa fyra Precisionsstrålar i harmoni för att smälta bort spänningar i nacken och axlarna.

 

 

 


KOMBINATION XL JETS
En kraftfull, bred ström av vatten ger en robust massage för att lindra spänningar i stora områden som axlar, övre och nedre rygg.

 

 

 


KOMBINATIONS JETS
Dessa strålar riktar sig mot fötterna, axlarna eller baksidan och kan justeras för att ge en stationär ström eller roterande massage.


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

Renare vatten gjort enkelt


Kristallklart vatten är grunden för en spabadsupplevelse. Vi är också engagerade i att göra spa ägandet så enkelt som möjligt. Hotsprings vattenvård och filtreringssystem ger exklusiva funktioner som hjälper våra spabadsägare att njuta av mousserande rent vatten, med så lite ansträngning som möjligt.

 

Vattenvård ACE® SALT VATTENSSYSTEMET
Detta avancerade vattenvårdsmöjlighet är exklusivt tillgängligt från Hot Spring. ACE Saltvatten System använder en diamantelektrod för att skapa en kraftfull oxidator och klorbehållare som håller ditt spa vatten mousserande rent. Med ACE-systemet kommer du att lägga färre flaskprodukter till vattnet och njuta av bättre vattenkvalitet med mindre underhåll.

 

100% NO-BYPASS FILTRATION TRI-X®-FILTER
Endast tillgängligt från Hot Spring, Highlife® Collection-modeller filtrerar 100% av vattnet 100% av tiden, även när jetsen är på. Och med de längre, mer effektiva Tri-X-filtrena kan du njuta av renare vatten med mindre underhåll eftersom dessa filter är diskmaskinsvänliga.


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se