BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Limelight serie

Limelight-kollektionen – design i framkant

Den helt nya 2018 Hot Spring® Limelight®-kollektionen har en ännu vackrare design, inifrån och ut – mer innovativ och rymlig än någonsin. Massagebadkabinettets effektfulla horisontella linjer, som inspirerats av trender inom utomhusdesign, skapar ett modernt och samtidigt tidlöst utseende. Designriktningen ger Limelight-kollektionen en verkligt globalt attraktionskraft som fungerar på den breda och skiftande världsmarknaden.

Hörnbelysningen med LED-lampor med frostat akrylglas, som sträcker sig längs hörnens hela höjd, sprider ett vackert och jämnt sken. En utsökt stildetalj som skapar en look som drar blickarna till sig, unik för Limelight. En modern, geometrisk stil är invävd i varje liten detalj – från mönstret i fotbrunnen till filtervattenansamlaren och huvudstödskuddarna – och ger massagebadet en uppdaterat samtida känsla. Den visuellt anslående designen kommer att sticka ut i din skyltning och locka kunder.

LIMELIGHT SKILLNADERNA

Nytt Everwood-kabinett med utvändig belysning

Det nya Everwood™-kabinettet med bräddesign finns i tre eleganta, neutrala färger som valts för att gå väl ihop med aktuella trender för utemöbler och -golv. Det kompletterar fint en mängd olika typer av arkitektur, från modern till traditionellt. Uppdaterade Coastal Grey- och Wenge-färger finns tillgängliga. 2018 introducerar vi även Sable – en rik, medelmörk nyans av brunt med grå undertoner. Inget kan på samma sätt som dramatisk belysning skapa en stämning och den nya, anpassningsbara LED-belysningen på massagebaden i Limelightkollektionen liknar ingen annan. Den utvändiga hörnbelysningen i två av hörnen, med justerbar ljusstyrka och sex färgalternativ, är försedd med frostat glas för att skapa ett anpassningsbart sken på kvällen samtidigt, som den diskret smälter in kabinettdesignen under dagtid. Den mångfärgade belysningen kan automatiskt ställas in på en färg eller på en kontinuerlig cykel på fyra timmar varje kväll.

Rymliga sitsar och mer plats invändigt

Rymliga sitsar och mer plats invändigt Förutom själva utseendet ger den nya fyrkantiga formen tightare hörnradier vilket skapar rymliga hörnsitsar och mer plats invändigt i badet. Varje modells volym har ökat med mellan 150 och 240 liter och skapat betydligt mer utrymme för ben och armbågar. Skarpa kanter och rena linjer går igenom badet och öppnar upp för ett rymligt inre med bekväma ergonomiska hörnsitsar, framtagna för att passa många olika kroppstyper. Den unika loungen i modellerna Flair™ och Prism™ tycks flyta ovanpå karet och skapar ett iögonfallande blickfång inuti massagebadet.

Vi lyser vägen framåt – en ny approach till ljuspunkter / Uppdaterade jetstrålar

Limelight-kollektionen är känd för sina ljuspunkter placerade på olika platser runtom i massagebadet. I 2018-kollektionen tar vi den invändiga designen till en ny nivå med en blandning av tre olika lampstorleker för att accentuera karets konturer och skapa en dramatisk effekt. Beslagen i borstat rostfritt stål och jetstrålemunstyckena i Harbor Grey [varmgrått] är stilrena, moderna och eleganta. Bland massagejetstrålarna hittar vi nya dubbla och enkla roterande jetstrålar och kraftfulla riktningsbara jetstrålar på 13 och 8 cm som kan justeras vid munstyckesmynningen. De roterande och riktningsbara Precision™-minijetstrålarna rundar av det nya utbudet.

Fotbrunn

Det nya fotbrunnsmönstret går i samma stil som karens geometri, ger visst grepp under vattnet och en mjuk massage av fotens undersida.

Vattenansamlare

En bullerdämpande flik på luckans sidor eliminerar praktiskt taget allt ljud när den rör vid ramen.

Högtalare

Fyra högtalare på 4 cm med direkt, rejält ljud in i sittområdet finns tillgängliga som tillval. Högtalarna fabriksintalleras nu, så du kommer att vilja beställa högtalare på alla Limelight-modeller. Dessutom gör nya förbättringar av det trådlösa underhållningssystemet och den trådlösa skärmen på 55 cm det lätt att sälja underhållningstillbehör.

Avledare, luftfunktionsväljare och på/av-ventiler

Den triangulära avledaren och den geometriska designen hos de nya komponenterna accentuerar detaljerarna runt om i massagebadet och ger samtidigt lättanvänd och greppvänlig funktion.

Serviceinriktad design – ny logotypslampa

Den nya indikatorlampan hjälper dig att effektivt utföra service på massagebadet direkt i trädgården, vilket sparar både tid och pengar och håller kunderna nöjda. Patentskyddad programvara och färgkodad belysning som är tydlig och lätt att se låter dig med ett snabbt ögonkast veta när massagebadet nått den inställda temperaturen. Massagebadet indikerar om det behöver underhåll, ett filterbyte eller service – detta får du bara med massagebad från Hot Spring.

Kabinettfärger

Kabinettet har en detaljerad träårdingsfinish och är samtidigt lika lättskött och hållbart som vår ursprungliga Everwood.

Karfärger

Med experthjälp har vi valt ut färger som tilltalar många – från mer traditionella till moderna smaker.


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

Prism

Pulse

Beam

Flair

Flash


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se