BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  KATALOG  KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Lamelltäckning

Lamelltäckning

Vi levererar en smidig, lättanvänd och säker lamelltäckning till din pool. Du får en längre badsäsong och behöver inte gå igenom onödigt arbete för att ha kul i poolen. Vattnet blir varmare och renare.

 

På lång sikt lönar det sig att täcka poolen både ekonomiskt och jobbmässigt. Lamelltäckningen är komplett med motor och lameller i valfria färger vit, beige, blå, grön eller grå. Rullen är placerad på en axel antingen ovanför vattenytan eller inne i poolen vid kortsidan.

Ovanmarksmontage

Vid ovanmarksmontering installeras själva rullen på kortsidan utanför poolområdet. Där är lamellerna och motorn ansluten till anordningen. Styrningen används sedan för att öppna och stänga skyddet. Detta är det vanligaste sättet att montera lamellerna.

Lamellerna flyter sedan på vattenytan med hjälp av flytkraften som luftfickan i lamellen bidrar till.

InstallatieMethoden_Nieuw_02

Eco Top

Vår grundmodell. En isolerande lamelltäckning till ett konkurrenskraftigt pris, lätt att installera och använda tack vare en integrerad nyckelomkopplare.

Final_Opbouw_Ecotop_CutOut

Eco Top Solar

Är du redan den stolta ägaren till en pool men du vill ha ett skydd som kan installeras snabbt och enkelt? Här är EcoTop Solar för dig. Lätt att installera och med den integrerade solpanelen och batteriet kan du få den att fungera fristående.

Final_Opbouw_TopMoov_CutOut_KleurCorrectie

TopMoov Solar

Är en rörlig variant av Ecotop. Genom att sätta anordningen på en skena kan det helt enkelt vara flyttade när du använder poolen. Den kvalitativa finishen gör den till en bekväm bänk för att koppla av och njuta av solen eller hålla ett öga på barnen. Vill du stänga poolen? Skjut bara mekanismen mot poolen och rulla av överdraget.

Top Comfort

Lamelltäckning som placeras på poolens kortsida. De stöd i rostfritt stål med träfinish ger det en väldigt modernt utseende.

SteelPool Gallery 8

Inbyggt Montage

En ny teknik har utvecklats för att kunna montera rullen dold inuti poolen. Vid en sådan montering fästs rullen lite under vattenytan och lamellerna matas ut från toppen. Detta är ett utmärkt sätt att dölja rullen och ge en vackrare miljö vid poolen.

classic_line

Classic Line

Att välja ett inbyggd lamelltäckning är den mest klassiska versionen av allt. Estetiskt integrerat i en separat utrymme. Valet av slutfinishen är upp till dig: trä, komposit eller sten. Vi har tänkt på lösningar för pooler med hög vattennivå med speciella konsoler och styrhjul.

reno_line

Reno Line

Skyddet är på botten av poolen. Det ger dig fördelen med att kunna använda hela poolen. En idealisk lösning vid renovering. Bänken kan bekläs med mosaik eller brickor eller vinylester i valfria färger.

Beach Line

Vackert integrerad i första trappsteget skapar du en grunt vattenzon för barn att leka eller koppla av.

Cube_Hero2

Lameller

Lamellerna finns i färgerna vit, beige, blå, grön eller grå, allt för att smälta in i poolen och dess omgivningar. Vi hjälper dig gärna med råd!

lameller-1
lameller-2
lameller-3
lameller-4
lameller-5
lameller-6
lameller-7
lameller-9
lameller-8

Gallery


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se