BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG / PRISLISTA KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Glasfiberpool Leisure med livstids garanti

 

Glasfiberpool i 100% vinylester och med livstids garanti!

Från ett globalt känt, unikt och prisbelönat företag.

Leisure Pools är världsledande inom tillverkning av sammansatta glasfiberpooler med tillverkning i Australien samt USA. De är kända för sin moderna design, raka linjer, smarta lösningar samt unika konstruktion. Detta är glasfiberpoolen som i stort sätt isolerar sig själv. Tack vare dess unika egenskaper kommer den förlänga er badsäsong, värna om miljön samt hålla er ekonomi under kontroll gällande uppvärmning.

Leisure Pools arbetar väldigt nära och medvetet med miljöskyddslagar och tar hänsyn till miljön i arbete och produktion. All tillverkning samt montering sker med högsta föreskrift och hänsyn för miljön. Detta är en oerhört viktig del i processen av skapandet av dessa skimrande designpooler.

Skador som orsakas av osmos som blåsor, missfärgningar samt färgavlagring är inte möjliga i en glasfiberpool från Leisure Pools. Det har investerats stora summor och tid på överlägsna kvalitetskontroller och tillverkningsteknik med  Composite Armour ™. Därav en livstids strukturell garanti och livstids strukturell osmos-garanti.

En Leisure Pool är dessutom berikad med AQUAGUARD®ECO PLUS Gelcoat, en beläggning som motverkar algtillväxt i din pool. Detta ger en nästan underhållsfri pool och den kräver mindre klor- samt biocidblandningar. Leisure Pools är den enda pooltillverkaren som använder sig av AQUAGUARD®ECO PLUS Gelcoat i sin produktion.

Läs mer i LeisurePools poolkatalog!

Poolpaket USA Tranquility 4x8

Tillverkad i USA
Livstids garanti mot osmosis
Composite Armour patenterad teknologi
100% vinylester

GLASFIBERPOOL Tranquility 8   4 x 8 m
     
Bredd (cm)   400
Innerlängd (cm)   800
Djup (cm)   150
Kärnmaterial   Composite Armour
 
Pentair pump och sandfilter
Glas till sandfilter
2st LED belysning
Transformator
Skimmer
inlopp
Kopplingspaket
25m Flexislang
Städpaket
Kemipaket

Kontakta oss för ditt kampanjpris!

Se fler glasfiberpoolmodeller

 


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

Varför en glasfiberpooler ifrån Leisure Pool?

1. Snabb installation
Din glasfiberpool kommer direkt ifrån Leisure Pools fabrik, färdig och redo att installeras. Ni kan i själva verket få en användbar pool efter bara 4 dagar. Jämför detta med en betongpool som kan ta månader att slutföra, för att inte tala om vilken oreda det ställer till med runt omkring.

 

2. Slät finish
Leisure Pools glasfiberpooler har en slät och ren gelcoatyta som inte repas. Det finns inga vassa kanter eller grova ytor som kan skada dig eller dina barn.

 

3. Underhållsfri
Gelcoat-ytan på en Leisure Pool ser inte bara bra ut, den är även lätt att sköta. Ytan är slät och icke-porös. Den rengörs lätt och är mycket smutsavstötande.

 

4. Låg kemikalieanvändning
Ingen tycker om att simma i en kemisk cocktail men vissa pooler kräver konstant övervakning och dyra kemikalier. Detta gäller inte pooler ifrån Leisure Pools. Ytan är kemiskt obenägen att förändras så det finns ingenting i poolens yta som kan förändra vattenkemin. Detta bidrar till väldigt en väldigt liten kemikalieanvändning och betydande kostnadsbesparingar för att sköta din pool.

 

5. Överraskande styrka
Leisure Pools glasfiberpooler överskrider australisk standard på godstjocklek. Den höga draghållfastheten hos fiberglas gör att poolen klarar en flexibilitet utan risk för sprickbildning. Inte undra på flygplanstillverkare använder glasfiber för att bygga flygplan!

 

6. Unik Design
Leisure Pools är stolta över att ligga i framkant med sin teknik för pooldesign. Alla poolformer är nya konstruktioner och reflekterar dagens tänkande och arkitektoniska trender. Det finns en Leisure Pool för alla hem!

 

7. Färgskala
Vilket val ni än gör av Leisure Pools exklusivt gnistrande och skimrande färger, kan ni vara säker på att det kommer att vara precis rätt färg för just ditt hem, din smak och din budget.

 

8. Rätt val

Många gånger kan det vi ser med våra sinnen och drömmar vara svåra att förmedla och föra vidare till en poolbyggare. Med en Leisure Pool vet du alltid vad du får. Poolernas storlekar och former förändras aldrig.

 

9. Kompatibilitet

Salt, klor, sötvatten- och ozonsystem fungerar fantastiskt bra med Leisure Pools glasfiberpooler. Vad ni än väljer så kommer det passa er pool.

 

10. Garanti

När ni får lovord om livstidsgaranti från en annan tillverkare så fråga om garantin tillhandahålls på strukturen i poolen. Ni hoppas förmodligen på att ha en pool i mer än 7 år!


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se
 
 

För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

 COMPOSITE ARMOUR™ 

Leisure Pools använder sig utav Composite Armour ™ , en helt ny teknik inom pooltillverkning med komposit. Denna patenterade teknik är utformad för att avsevärt förstärka glasfiberpoolen med ett strategiskt integrerat laminatlager som består av en blandning av Dupont ™ Kevlar, kolfiber och Basalt Fiber.

leisure_2DuPont ™ Kevlar används bland annat  i skottsäkra västar, skyddsvästar, militärfordon, vindkraftverk och rymdanvändning.
Kolfiber och Basalt Fiber används inom flyg- och högpresterande bilar
. Genom att använda Composite Armour ™ i poolens skallaminat, har vi kunnat uppnå en enorm förbättring i både böj- och draghållfasthet jämfört med normalt byggda glasfiber- pooler. Test visar att en Leisure Pools Composite Armour ™ i full vinylester är 111% starkare än en vanlig glasfiberpool.leisure_3

Glasfiberpooler ifrån Leisure har alltså en kombination av de fyra mest överlägsna och starkaste kompositmaterial som används i en process för att skapa, inte bara den snyggaste, utan även den starkaste strukturen som finns inom pooldesign. Leisure Pools är ensamma om att använda sig av full epoxy vinylester.

Lita på oss, ingen glasfiberpool är byggd på samma sätt. Du måste se till att du väljer en rätt tillverkad glasfiberpool för att få år av problemfri njutning.

Leisure Pools SMART COLOUR

frog

Om ni söker något speciellt, då är detta färgskalan för dig! SMART Colour har en extra glans med inbyggd glitter- och skimmereffekt. Det ser ut som att poolen har miljontals diamanter utspridda på ytan.

 

Varför kallar vi det för SMART? Detta är färsgskalan som även har AQUAGUARD®ECO PLUS Gelcoat som har en starkt antimikrobiell funktion. Detta betyder att den dramatiskt hämmar tillväxten av bakterier och minskar risken för alger i din pool.

SMART COLOUR ECO VÄNLIGT

Leisure Pools SMART Colour är en ny generation av premium, högpresterande gelcoat kombinerad av avancerad prestanda och dramatiskt minskade VOC (Volatile Organic Compounds) utsläpp, som en följd av extremt låga styrenhalter- under 28% av vikten.

Denna gelcoat ger upp till 50% mindre utsläpp av VOC än standard-gelbeläggningar, vilket gör det bättre för miljön jämfört med traditionella gelbeläggningar som används i glasfiberpooler.

Så, SMART Colour ser bra ut, har utmärkt UV, är böldpestfri och har kemisk beständighet. Detta är utan tvekan det bästa för dig och din pool!

SMART Colour Range


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

THE REFLECTION

reflection1

reflection2

REFLECTION finns att få i följande storlekar

3,8 x 9,0 m
3,8 x 8,0 m
3,8 x 7,0 m

Reflection är en av Leisure Pools senaste och mest moderna designer. Den skulle kunna kallas "simply perfect", med många detaljer och storlekar med ständig utveckling.
Reflection erbjuder inte bara mångsidighet ifråga om placering i din trädgård, utan även en förenklad struktur för att passa varje hem.

 

THE REFLECTION
med automatiskt överdragssystem


reflection3Reflection4

REFLECTION
med automatiskt överdragssystem finns att få i följande storlekar

4,06 x 9.92 m
4,06 x 8,92 m
4,06 x 7,92 m

Leisure Pools har tagit nya Reflection in i nästa tidsålder genom ett tillägg av ett inbyggt hölje för ett automatiserat poolskydd. Fördelarna med att ha en utdragbart poolskydd kommer inte bara att förbättra dina uppvärmningsalternativ men kommer också att hålla din pool fri från löv och skräp.

THE ELEGANCE

LeisurePools_Elegance4

LeisurePools_Elegance2

THE ELEGANCE finns att få i följande storlekar

3,50 x 6,0 m
3,90 x 7,0 m
4,40 x 8,0 m
4,40 x 9,0 m
4,40 x 10 m
4,40 x 12 m

 

 THE HARMONY


harmony1harmony2

HARMONY  finns att få i följande storlekar

2,90 x 5,0 m
2,90 x 6,0 m
2,90 x 7,0 m
2,90 x 8,0 m

Harmony är en rektangulär pool med fyrkantiga hörn. Detta möjliggör och ger en modern och elegant design. Det finns en bänk längs hela långsidan av poolen. Det finns alltså möjlighet att gå i och ur poolen i båda ändar. Harmony är en av de djupaste poolerna med djup mellan 1,25 - 1,76 m.

 

THE CUBE

cube1

Cube-Linedrawing-METALLIC_2

CUBE finns att få i följande storlekar

4,0 x 12,0 m
4,0 x 10.5 m
4,0 x 9,0 m

Cube är en fantastisk pool som utmärker sig med skarpa linjer och minimalistisk design. Särskild uppmärksamhet ges åt dess funktionalitet.
Den nedsänkta granitbänken döljer inte bara det automatiska pooltäcket, utan fungerar även utmärkt som en avkopplingsarea nära vattnet.
Det exklusiva med The Cube är att det har ett inbyggt overflow skimmersystem. Detta ger ett bräddavlopp längs poolen som ständigt rengör hela vattenytan och håller den ren från småpartiklar och smuts. Vattennivån hamnar dessutom i samma höjd som din uteplats vilket ger en unik och exklusiv effekt.

 

THE TRANQUILITY

tranquility

 

TRANQUILITY finns att få i följande storlekar

4,0 x  7,0 m
4,0 x 8,0 m
4,0 x 9,0 m

Tranquility är Leisure Poolen med en plan botten. Poolen är mycket rymlig och ger generöst med plats för både lek och motion. Poolen har en modern design och har skapats speciellt till den europeiska marknaden och dess efterfrågan. De två största modellerna har det automatiska överdragssystemet som tillval.

 


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

[rev_slider homepage][rev_slider spas][rev_slider homepage]


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se

För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se