BEGÄR OFFERT BOKA HEMBESÖK KATALOG KONTAKTA OSS
Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö

Glasfiberpool Leisure Pools med livstids garanti

Glasfiberpool i 100% vinylester och med livstids garanti!

Från ett globalt känt, unikt och prisbelönat företag.

Leisure Pools är världsledande inom tillverkning av sammansatta glasfiberpooler med tillverkning i Australien samt USA. De är kända för sin moderna design, raka linjer, smarta lösningar samt unika konstruktion. Detta är glasfiberpoolen som i stort sätt isolerar sig själv. Tack vare dess unika egenskaper kommer den förlänga er badsäsong, värna om miljön samt hålla er ekonomi under kontroll gällande uppvärmning.

Leisure Pools arbetar väldigt nära och medvetet med miljöskyddslagar och tar hänsyn till miljön i arbete och produktion. All tillverkning samt montering sker med högsta föreskrift och hänsyn för miljön. Detta är en oerhört viktig del i processen av skapandet av dessa skimrande designpooler.

Skador som orsakas av osmos som blåsor, missfärgningar samt färgavlagring är inte möjliga i en glasfiberpool från Leisure Pools. Det har investerats stora summor och tid på överlägsna kvalitetskontroller och tillverkningsteknik med Composite Armour ™. Därav en livstids strukturell garanti och livstids strukturell osmos-garanti.

Glasfiberpool-banner

En Leisure Pool är dessutom berikad med AQUAGUARD®ECO PLUS Gelcoat, en beläggning som motverkar algtillväxt i din pool. Detta ger en nästan underhållsfri pool och den kräver mindre klor- samt biocidblandningar. Leisure Pools är den enda pooltillverkaren som använder sig av AQUAGUARD®ECO PLUS Gelcoat i sin produktion.

För mer information om våra produkter, vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se


För mer information om våra produkter,

vänligen ring eller maila oss så får du kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 020-103100
E-post: info@poolteam.se